Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 57 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 şi 3, după ce s-a electrocutat în timp ce pescuia, în Mehedinţi

Pompierii din Mehedinţi au intervenit pentru salvarea unui bărbat de 57 de ani care s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit, după ce a atins cu undiţa firele de curent. În urma incidentului, acesta are arsuri de gradele 2 şi 3 la nivelul mâinilor şi picioarelor.

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 13:08

- ISU Mehedinţi

Incidentul a avut loc în localitatea Obârşia  de Câmp din judeţul Mehedinţi.

"Pompierii mehedinţeni au fost solicitaţi sa intervină, pe raza localităţii Obârşia de Câmp, pentru acordarea îngrijirilor medicale unei persoane care s-a electrocutat. La locul intervenţiei, a fost mobilizat de urgenţă un echipaj de paramedici din cadrul Staţiei Vânju Mare cu o ambulantă SMURD. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, se afla la pescuit şi a atins cu undiţa firele de curent. Acesta a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 la nivelul palmelor şi tălpii", a transmis duminică ISU Mehedinţi, potrivit News.

Paramedicii SMURD i-au acordat bărbatului primul ajutor medical de urgenţă şi l-au predat, în stare de conştienţă, unui echipaj SAJ cu medic, ulterior, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 57 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 şi 3, după ce s-a electrocutat în timp ce pescuia, în Mehedinţi