Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 60 de ani din Târgoviște a murit, după ce a fost lovit de un tânăr de 17 ani care învăța să conducă

Un bărbat de 60 de ani din Târgoviște a murit, după ce a fost lovit de o mașină a unei școli de șoferi, de către un elev de 17 ani care învăța să conducă. 

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 18:14

Un bărbat de 60 de ani din Târgoviște a murit, după ce a fost lovit de un tânăr de 17 ani care învăța să conducă

Bărbatul a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, fiind lovit în plin. A fost transportat la spital, unde a murit în scurt timp. Nici elevul și nici instructorul nu au mai apucat să facă manevre ca să evite impactul violent.

Ce spun polițiștii 

La data de 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitate, pe strada Silviu Stănculescu. Din primele verificări, polițiștii au constatat că un pieton, de 60 de ani, din Lazuri, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din Greci, care s-ar fi aflat în timpul unei ședințe de conducere, sub supravegherea instructorului auto, un bărbat de 47 de ani, din Greci.

În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 60 de ani din Târgoviște a murit, după ce a fost lovit de un tânăr de 17 ani care învăța să conducă