Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat de 73 de ani din Olt, cercetat după ce a furat mai multe cruci din cimitirul comunal. A fost filmat de o localnică

Un bărbat din judeţul Olt, în vărstă de 73 de ani, este cercetat de poliţişti după ce a furat mai multe cruci din cimitirul comunal din localitatea Bârza, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 17:29

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Bobiceşti s-au sesizat, în urma unor informaţii apărute pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din comuna Bârza, ar fi sustras mai multe cruci din cimitirul comunal.

Bărbatul a fost filmat de o localnică, iar videoclipul a fost postat pe reţeaua de socializare TikTok. "Ce om nenorocit!", i-a spus femeia bătrânului, care căra crucile pe o stradă din sat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de profanare de cadavre sau de morminte şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a comis fapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 73 de ani din Olt, cercetat după ce a furat mai multe cruci din cimitirul comunal. A fost filmat de o localnică