Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Argeş şi-a sechestrat nora şi nepoata şi le-a ameninţat cu un cuţit

Un bărbat care şi-a sechestrat nora şi nepoata şi le-a ameninţat cu un cuţit, a primit arest la domiciliu în casă cu victimele. Apartamentul îi aparţine agresorului, dar acesta se mutase la ţară şi lăsase apartamentul fiului. Pentru că are adresa în acel loc, instanţa l-a trimis acolo. Când şi-au dat seama de gafă, magistraţii l-au trimis în locuinţa provizorie, dintr-o comună argeşeană.

de Mariana Zaharia

la 03.07.2021, 09:14

Vezi și
  • Bărbatul a pus incidentul pe seama unor presupuse probleme psihice.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a venit de la ţară şi a trecut pe la apartamentul fiului său. Acolo se afla doar soţia, un nepot şi fiica femeii dintr-o altă căsătorie. Supărat că nora locuieşte în casa lui, a încuiat uşa şi au urmat zeci de minute de teroare. După ce a părăsit apartamentul, femeia a alertat Poliţia. 

Mădălina Epure, purtător de cuvânt Poliţia Argeş: Din cercetări s-a stabilit faptul că acesta ar fi pătruns în dimineaţa zilei de 1 iulie în apartamentul în care locuiau nora sa şi fiica acesteia, minoră, pe care le-ar fi agresat fizic şi le-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător împiedicându-le astfel să părăsească locuinţa. 

Agresorul a pus incidentul pe seama unor presupuse probleme psihice

Agresorul a fost săltat de poliţişti dintr-o policlinică. 

Acesta le-a spus anchetatorilor, cu nonşalanţă, că ar avea probleme psihice. Poliţiştii au făcut verificări dar, surpriză, nu figura cu antecedente de acest gen. Totuşi instanţa a dispus ca individul să rămână în arest la domiciuliu.

Decizia instanţei nu este însă definitivă. Ea poate fi atacată cu recurs, dar rămâne în vigoare până va expira termenul de contestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Argeş şi-a sechestrat nora şi nepoata şi le-a ameninţat cu un cuţit