Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bacău a fost reţinut după ce şi-a lovit fosta concubină şi şi-a răpit copilul în vârstă de 11 luni. Cum i-a găsit poliţia

Un bărbat din judeţul Bacău a fost reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce şi-a agresat fosta concubină şi l-a răpit pe copilul în vârstă de 11 luni pe care îl are împreună cu aceasta. Bărbatul şi bebeluşul au fost găsiţi în trafic, într-un autoturism condus de un tânăr care nu are permis de conducere, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 16:36

Un bărbat din Bacău a fost reţinut după ce şi-a lovit fosta concubină şi şi-a răpit copilul în vârstă de 11 luni. Cum i-a găsit poliţia

Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de Poliţia judeţeană Bacău, incidentele au avut loc duminică, în comuna Lipova, iar poliţiştii au fost alertaţi prin intermediul numărului de urgenţă 112.

„În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti s-a stabilit că, tatăl minorului, un bărbat de 39 de ani, din Bacău, însoţit de şoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani şi un pasager de 26 de ani, s-ar fi deplasat pe raza comunei Lipova, la domiciliul fostei concubine, unde, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, prin acte de violenţă, ar fi luat minorul de 11 luni şi ar fi plecat către municipiul Bacău.

Autoturismul cu cei trei bărbaţi şi minorul în cauză a fost depistat în trafic, de poliţişti, pe raza comunei Letea-Veche. Copilul a fost transportat la spital pentru efectuarea unei examinări medicale. Totodată, poliţiştii au stabilit că, tânărul de 23 de ani, de la volanul autoturismului, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, fapt pentru care, a fost întocmit dosar penal la regimul circulaţiei rutiere”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Bărbatul care şi-a răpit copilul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat într-un dosar de lipsire de libertate în mod illegal, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bacău a fost reţinut după ce şi-a lovit fosta concubină şi şi-a răpit copilul în vârstă de 11 luni. Cum i-a găsit poliţia