Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bihor a murit într-o pădure, lovit de trăsnet, în timp ce se afla la cules de ciuperci

Un bărbat din judeţul Bihor a fost găsit inconştient, într-o pădure, şi a murit la scurt timp la spital, principala ipoteză legată de cauza decesului fiind aceea că a fost surprins de furtună şi lovit de un trăsnet în timp ce culegea ciuperci, scrie news.ro.

De Redactia Observator la 02.10.2022, 14:53
Un bărbat din Bihor a murit într-o pădure, lovit de trăsnet
Un bărbat din Bihor a murit într-o pădure, lovit de trăsnet - Shutterstock

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, pe raza comunei bihorene Lunca, iar un alt bărbat a fost cel care a anunţat autorităţile. 

Lovit de trăsnet în timp ce culegea ciuperci

„Sâmbătă, 1 octombrie a.c., în jurul orei 21.05, poliţiştii Secţiei nr.10 de Poliţie Rurală Ştei au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat de 30 de ani, din comuna Lunca, judeţul Bihor, că, în timp ce se afla într-o pădure de pe Valea Vărătecului, pe raza comunei bihorene Lunca, un bărbat de 49 de ani, din comuna Lunca, cu care se afla se afla împreună la cules de ciuperci, ar fi fost lovit de trăsnet, fiind inconştient”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Bihor. 

Conform sursei citate, bărbatul care a sunat l-a luat pe celălalt şi l-a dus la spital, în localitatea Ştei, unde, la scurt timp, a fost constatat decesul.

Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei, Poliţia precizând că nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bihor a murit într-o pădure, lovit de trăsnet, în timp ce se afla la cules de ciuperci