Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud şi-a bătut cu sălbăticie soţia şi i-a furat bijuteriile. Individul a ajuns în arest

Un bărbat de 49 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti după ce şi-a agresat fizic soţia, pe care a şi tâlhărit-o, deposedând-o de mai multe bijuterii, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 16:36

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud şi-a bătut cu sălbăticie soţia şi i-a furat bijuteriile. Individul a ajuns în arest
Un bărbat din Bistriţa-Năsăud şi-a bătut cu sălbăticie soţia şi i-a furat bijuteriile. Individul a ajuns în arest - Shutterstock

Plângerile împotriva bărbatului au început în data de 30 august, când poliţiştii au fost sesizaţi că acesta ar fi sustras mai multe bijuterii aparţinând soţiei sale, distrugându-i totodată telefonul. În următoarea zi, bărbatul a provocat scandal la locuinţa cumnatei lui, ocazie cu care şi-a agresat fizic soţia şi i-a smuls un lănţişor de la gât.

Poliţiştii au dispus evaluarea riscului, constatându-se oportună emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, cu privire la care, însă, femeia s-a opus.

Bărbatul de 49 de ani a fost reţinut

Articolul continuă după reclamă

La data de 1 septembrie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au dispus reţinerea bărbatului de 49 de ani, care va fi cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, furt, distrugere şi tâlhărie.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Bistriţa-Năsăud şi-a bătut cu sălbăticie soţia şi i-a furat bijuteriile. Individul a ajuns în arest