Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Botoşani A ARS DE VIU în propria casă. Putea fi salvat, dar n-a sunat nimeni la pompieri

de Redactia Observator

la 29.12.2016 , 10:16

Un bărbat din Botoşani A ARS DE VIU în propria casă. Putea fi salvat, dar n-a sunat nimeni la pompieri

Un bărbat de 59 de ani din satul Miron Costin, comuna Vlăsineşti, şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu observat şi anunţat cu întârziere. Focul a izbucnit de la o ţigară aprinsă lăsată pe materiale combustibile, iar incendiul s-a extins cu repeziciune la întreaga locuinţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 06.37. La locul indicat s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu două autospeciale cu apă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea deja întreaga locuinţă, iar tavanul era prăbuşit.

Întrucât existau informaţii că bărbatul nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Acesta a fost descoperit decedat, în mijlocul camerei unde dormea.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Botoşani A ARS DE VIU în propria casă. Putea fi salvat, dar n-a sunat nimeni la pompieri