Antena Meniu Search
x

Un bărbat din București a încercat să își ucidă soția și să dea foc casei când au ajuns polițiștii. Copilul cuplului se afla și el în locuință

Într-o criză de gelozie, un bărbat din sectorul 5 al Capitalei a încercat să își ucidă soția și să dea foc casei în care se aflau. În tot acest timp, copilul femeii se afla la parter, alături de bunica sa paternă.

de Monica Palade

la 16.01.2023, 16:19

Scandalul dintre cei doi soți a izbucnit spontan. Mama bărbatului violent a povestit reporterului Observator Bogdan Dinu că fiul său suferea de depresie și dormea prost în utima vreme. Într-un moment de furie, acesta a luat un cuțit și i-a tăiat gâtul femeii.

Oamenii legii au fost chemați să intervină la un caz de violență domestică. În timp ce încercau să intervină, bărbatul a vrut să dea foc casei. Pentru că nu a cooperat, a fost încătușat și dus la secție, în timp ce femeia a fost dusă la spital. Potrivit anchetatorilor, pe numele bărbatului nu a fost depusă nicio plângere.

Ce spun polițiștii

La data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 14.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 24 au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință, din Sectorul 5, are loc un caz de violență domestică.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat din București a încercat să își ucidă soția și să dea foc casei când au ajuns polițiștii. Copilul cuplului se afla și el în locuință