Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Chiajna s-a baricadat în casă cu fetița lui de 5 ani, după ce și-a agresat soția și a dat-o afară

Un bărbat din judeţul Ilfov s-a baricadat în locuinţă cu fetița lui de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o din casă. Acesta amenință că își va omorî copila și că are mai multe butelii cu gaz pe care le va arunca în aer. Din primele informații obținute de reporterii Observator, individul locuiește în Chiajna. Mai multe echipaje de poliție sunt la fața locului și încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru extragerea fetei în siguranță. Poliția ar fi solicitat un lunetist.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 22:35

bărbat baricadat în casă cu fiul său, în Ilfov
Un bărbat din Ilfov s-a baricadat în casă cu fiul său de 5 ani, după ce și-a agresat soția și a dat-o afară - Observator

"La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani", a transmis inițial, joi seară, Poliţia Română.

Reprezentanții Poliției au precizat că la faţa locului s-au deplasat ofițeri din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum şi o echipaje din cadrul ISU.

Bărbat baricadat în casă în Chiajna. Polițiștii, preocupați de siguranța fetiței de 5 ani

"Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului", a mai transmis sursa citată.

Vom reveni cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Chiajna s-a baricadat în casă cu fetița lui de 5 ani, după ce și-a agresat soția și a dat-o afară