Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Constanţa şi-a omorât sora cu un cuţit. Femeia încerca să-l împiedice să se sinucidă

Un bărbat și-a lovit cu un cuțit sora, care a murit ulterior la spital, în timp ce aceasta încerca să-l împiedice să se sinucidă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reținerea suspectului, informează Mediafax.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.11.2023, 16:26

Un bărbat din Constanţa şi-a omorât sora cu un cuţit. Femeia încerca să-l împiedice să se sinucidă
- Shutterstock

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Acesta a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore.

Inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală

Din probatoriul administrat a rezultat că în dimineaţa zilei de 15 noiembrie, în curtea locuinţei din oraşul Negru Vodă, când aceasta încerca să îl împiedice să se sinucidă, inculpatul i-a aplicat surorii sale mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi cervicală. Leziunile grava provocate au condus la deces, survenit în 20 noiembrie în spital, prin hemoragie meningo-cerebrală masivă, consecutivă secţionării arterei vertebrale drepte cervicale posterioare paramediane.

În acelaşi context, inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală, astfel că a fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă.

Procurorul de caz a formulat joi propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Constanţa şi-a omorât sora cu un cuţit. Femeia încerca să-l împiedice să se sinucidă