Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Deva aflat în scaun cu rotile, surprins când s-a ridicat în picioare ca să danseze. Imaginile au devenit virale: „O stat cât o stat, dar no mai rezistat omu”

Un bărbat din Deva aflat în scaun cu rotile a fost surprins la un festival în aer liber din oraş, în timp ce s-a ridicat şi a început să danseze ca şi cum ar fi fost ceva normal.

de Monica Palade

la 15.09.2021, 18:01

Un bărbat din Deva aflat în scaun cu rotile, surprins când s-a ridicat în picioare ca să danseze. Imaginile au devenit virale: „O stat cât o stat, dar no mai rezistat omu” - Facebook

La scurt timp după ce piesa s-a terminat, omul s-a aşezat la loc, ca şi cum nimic ciudat nu s-ar fi întâmplat. Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Felician Marcu, alături de mesajul "Miracol la Deva". 

Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar comentariile spumoase nu au întârziat să apară: „O stat cât o stat, dar no mai rezistat omu”, "Cred ca a uitat ca era.... handicapat!!!!! Ce sa faci.... muzica l-a ridicat din scaun!!!!", "I-a luat boala cu mâna... ce-nseamna credinta adevarată", "Exista si minuni".

Nu e un caz singular

Au fost însă şi comentarii, care au atras atenţia celor care dau de pomană acestor oameni şi că nu este un caz singular: "Cunosc multi ca el", "Sa nu vă mire....in zona mall'ului la semafoare mai sunt câțiva băieți tineri până în 30 care se folosesc de metoda asta! Și la pauze când este cazu' intra in magazin și își cumpără bere și țigări! Și la plecare sa fie sigur că nimeni nu îi vede își imping căruțul până la mașină da printre blocuri și c-am aia a fost....", "Căti nu sunt din ăștia!! Iar oamenii îi compătimesc ...".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Deva aflat în scaun cu rotile, surprins când s-a ridicat în picioare ca să danseze. Imaginile au devenit virale: „O stat cât o stat, dar no mai rezistat omu”