Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Galaţi şi-a bătut iubita cu bestialitate pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită pentru el

Din ce motive îşi mai bat românii partenerele? Un bărbat din Galaţi şi-a lovit iubita cu o bară metalică, fiind total nemulţumit de modul cum femeia i-a gătit mâncarea.

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 18:09

Un bărbat din Galaţi şi-a bătut iubita cu bestialitate pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită pentru el - Shutterstock

Omul mai avea la activ o condamnare pentru tentativă de omor, aşa că a fost arestat pentru 30 de zile.

Ce spun anchetatorii

Parchetul Curţii de Apel Galaţi a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii cercetează un bărbat pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie.

“În fapt, s-a reţinut că inculpatul, condamnat anterior pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, în seara zilei de 03.11.2022, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, nemulţumit de mâncarea pregătită de concubina sa, i-a aplicat acesteia, iniţial, 2 -3 lovituri cu palma peste faţă, după care, cu o bară metalică, i-a aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i o plagă contuză epicraniană, cu bandă echimotică, bandă excoriată şi excoriaţii liniare, pentru a căror vindecare au fost necesare 7 -8 zile de îngrijiri medicale”, a anunţat Parchetul Curţii de Apel Galaţi. Tribunalul Galaţi a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Galaţi şi-a bătut iubita cu bestialitate pentru că nu i-a plăcut mâncarea gătită pentru el