Antena Meniu Search
x

Un bărbat infectat cu Covid-19 şi-a vărsat nervii în spital, în așteptarea ambulanței

Patru zile. Atât a aşteptat ambulanţa un bărbat cu coronavirus. Suficient pentru oricine să îşi piardă minţile. Bărbatul, cu probleme psihice, a făcut dezastru la Spitalului Judeţean din Craiova.

de Redactia Observator

la 02.11.2020, 19:27

Vezi și
  • A devastat secţia COVID şi a agresat o asistentă.
  • Reprezentanţii ambulanţei spun că a fost o eroare de sistem.

Seringi, perfuzii şi cearceafuri aruncate pe hol, coşuri de gunoi răsturnare şi saloane inundate. Este dezastrul lăsat în urmă de pacientul infectat cu coronavirus. Bărbatul a bruscat inclusiv o asistentă.

Pacientul agresiv a fost imobilizat de paznici înainte să mai atace pe cineva. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, era internat în secţia destinată bolnavilor cu COVID. A fost adus săptămâna trecută de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare.

Medicii i-au montat un stimulator cardiac, iar vineri, după intervenţie, au chemat o ambulanţă care să-l ducă înapoi. Azi-dimineaţă, după patru zile de aşteptare, şi-a pierdut cumpătul şi a devenit violent.

Laurenţiu Ivanovici, director SCJU Craiova: A fost solicitată la 112 o ambulanţă pentru a fi transferat. Şi până acum nu a venit ambulanţa. Pacientul, cu probleme psihiatrice.

Ambulanţa a ajuns abia la prânz, după ce cadrele medicale au sunat din nou la 112.

Traian Măgală, purtătorul de cuvânt al SAJ Dolj: S-a alocat în data de 31, la ora 10.42 un echipaj ISU. S-a alocat echipajul, moment în care fişa a dispărut ca fiind nerezolvată. Nu avem informaţii ce s-a întâmplat de nu a ajuns echipajul ISU la pacient.

Reprezentanţii spitalului din Craiova au făcut plângere la poliţie împotriva bărbatului pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat infectat cu Covid-19 şi-a vărsat nervii în spital, în așteptarea ambulanței