Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat semiconştient, după ce a căzut cu parapanta, în Neamţ. Omul ar fi pierdut controlul din cauza unei rafale puternice de vânt

Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă, şi este în stare de semiconştienţă, după un accident cu parapanta produs în judeţul Neamţ.

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 17:37

Un bărbat semiconştient, după ce a căzut cu parapanta, în Neamţ
Un bărbat semiconştient, după ce a căzut cu parapanta, în Neamţ - ISU Neamţ

”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rutală Gârcina, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru. Din primele cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Neamţ. 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. Potrivit unor surse, victima ar fi un meteorolog al Aeroportului din Bacău. Acesta ar fi fost la 10 metri de aterizare, când o rafală de vânt l-ar fi destabilizat.

”Prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre faptul că o persoană a căzut cu o parapantă în localitatea Stejaru, comuna Pângăraţi. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD TIM”, a transmis iniţial, sâmbătă, ISU Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat semiconştient, după ce a căzut cu parapanta, în Neamţ. Omul ar fi pierdut controlul din cauza unei rafale puternice de vânt