Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi mama sa au murit, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări, în Dâmboviţa. Vecinii au încercat să stingă incendiul, dar era prea târziu

Seară plină pentru pompierii din întreaga ţară. Flăcările au mistuit mai multe construcţii şi doar intervenţia lor promptă a făcut ca evenimentele să nu fie catastrofale. În localitatea braşoveană Rupea, acoperişul unui hotel s-a aprins din senin, iar toţi oamenii cazaţi acolo au coborât imediat în stradă. În judeţul Dâmboviţa, o casă a fost mistuită de flăcări, iar un bărbat şi mama sa au murit arşi de vii în locuinţă.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 08:52

Vezi și

A fost panică, seara trecută, în localitatea Rupea, din judeţul Braşov. Acoperişul unui hotel a fost înghiţit de flăcări în câteva minute, iar cei 30 de oameni care erau cazaţi acolo au rupt-o la fugă pe scări, îngroziţi de fumul degajat şi de focul care ameninţa să înghită întreg edificiul.

Zeci de minute s-au luptat pompierii braşoveni cu flăcările. Au primit ajutor şi de la colegii din Mureş şi au reuşit să stingă focul. Unul dintre clienţii hotelului a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-şi reveni.

Seară de foc pentru pompierii din ţară

La aproximativ 30 de kilometri distanţă, un alt incendiu. Mai multe adăposturi de animale erau mistuite de flăcări în localitatea Ticuşu Nou. Şapte autospeciale cu apă şi spumă au mers la faţa locului pentru a lichida incendiul care se întindea pe mai bine de 500 de metri pătraţi. 

Pe acelaşi subiect

Tot aseară, în localitatea gălăţeană Vânători, o hală a luat foc. Două ore s-au luptat pompierii pentru a stinge incendiul. Din fericire nu au fost înregistrate victime, dar pagubele materiale sunt uriaşe. Incendiul ar fi pornit de la jarul căzut dintr-o sobă care încălzea hala.

În localitatea Şelaru, judeţul Dâmboviţa, o femeie în vârstă de 82 de ani şi fiul ei de 44 de ani au murit arşi de vii în casă, după ce locuinţa a fost înghiţită de flăcări. Vecinii au alertat pompierii, însă, în ciuda intervenţiei rapide, cele două victime n-au mai putut fi salvate.

Un alt incident a avut loc în comuna maramureşeană Mireşul Mare, ieri după-amiază. Din locomotiva unui tren regio a început să iasă fum.

Martor: S-a oprit dintr-odată şi a zis că a luat foc locomotiva. 

Martor: De la locomotivă, a făcut ceva scurtcircuit acolo şi a luat foc. 

Zeci de persoane speriate au coborât în frig pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

Dan Lazăr, ISU Maramureş: Ardea în zona motorului un cablu electric, s-a intervenit pentru localizarea şi stingere. În tren erau circa 70 de pasageri care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Trenul mai avea de parcurs aproximativ 25 de kilometri până în Baia Mare, înainte de a se produce incidentul. După remedierea problemei, trenul şi-a continuat drumul, dar a ajuns la destinaţie cu o întârziere de aproape o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi mama sa au murit, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări, în Dâmboviţa. Vecinii au încercat să stingă incendiul, dar era prea târziu