Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi un copil de 14 ani, răniţi într-un accident de tractor. Au intrat într-o maşină, în Maramureş

Un bărbat şi un adolescent de 14 ani au fost răniţi, miercuri seară, după ce un tractor neînmatriculat a lovit un autoturism, în judeţul Maramureş.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 22:02

- Shutterstock

”Poliţiştii din Şomcuta Mare au intervenit la un accident rutier pe D.N. 1 C, între localităţile Buciumi şi Valea Chioarului. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a condus un tractor, ce tracta o remorcă, având direcţia de deplasare înspre municipiul Dej, a intrat în coliziune laterală stânga cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani din judeţul Sălaj”, a transmis, meircuri seară, IPJ Maramureş.

Bărbatul şi copilul de 14 ani, răniţi

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, au rezultat două victime, respectiv conducătorul tractorului şi un minor de 14 ani. ”Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au stabilit faptul că tractorul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat”, a mai transmis sursa citată de news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Un bărbat şi un copil de 14 ani, răniţi într-un accident de tractor. Au intrat într-o maşină, în Maramureş