Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a pus capăt zilelor într-o pădure de pe Valea Azugii. Fiica lui l-a dat dispărut și a anunțat autoritățile

Un bărbat de 53 de ani și-a pus capăt zilelor, trupul neînsuflețit al acestuia fiind găsit într-o zonă împădurită de pe Valea Azugii. Fiica lui este cea care a sesizat autoritățile, după ce a văzut că tatăl ei a plecat de acasă și nu a anunțat unde merge. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 11.01.2023, 08:49

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, și-a pus capăt zilelor într-o zonă împădurită de pe Valea Azugii. Bărbatul a plecat de acasă, iar fiica lui a sesizat autoritățile cu privire la acest lucru. Oamenii legii au început căutările, iar în urma cercetărilor făcute a fost identificat traseul pe care l-a avut acesta, până în zona drumului forestier Valea Azugii. Bărbatul a fost găsit spânzurat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

"La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au fost sesizați de către o femeie despre faptul că tatăl său, în vârstă de 53 de ani a plecat voluntar de la domiciliu, în dimineața aceleiași zile, fără a ști direcția de deplasare. În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat traseul pe care bărbatul în cauză l-ar fi urmat, până în zona  drumului forestier Valea-Azugii.

În baza celor stabilite s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști prahoveni, dar și apropiați ai persoanei dispărute, iar în urma căutărilor, l-au găsit pe bărbat, spânzurat, într-o zonă împădurită. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis autoritățile.

Formația județeană Salvamont Azuga a participat la căutarea bărbatului. "Din păcate, aceasta a fost descoperit decedat, fiind vorba de un suicid. Victima a fost recuperată și coborâtă până la Baza Salvamont, de unde a fost preluată de către IML", au declarat reprezentanții Salvamont Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a pus capăt zilelor într-o pădure de pe Valea Azugii. Fiica lui l-a dat dispărut și a anunțat autoritățile