Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a ucis mătușa într-un bloc din Sectorul 6. Agresorul a fost prins în timp ce încerca să fugă de la locul crimei

Un bărbat din Capitală și-a ucis mătușa într-un bloc din Sectorul 6, după care a încercat să se facă nevăzut. A fost însă prinși de polițiști în apropierea imobilului, în timp ce încerca să scape. 

de Redactia Observator

la 24.11.2023, 17:29

Un bărbat și-a ucis mătușa într-un bloc din Sectorul 6. Agresorul a fost prins în timp ce încerca să fugă de la locul crimei

Femeia 76 de ani a murit, după ce ar fi fost strangulată de nepotul său, un bărbat în vârstă de 67 de ani. Bucureșteanul a fost la scurt timp imobilizat de oamenii legii.

Ce spun polițiștii 

Secția 20 Poliție a fost sesizată, vineri, prin apel la 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, o femeie ar fi agresată fizic. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit în interiorul unui imobil o femeie în stare de inconștiență.

Polițiștii i-au acordat primul ajutor și au solicitat un echipaj cu personal medical. De asemenea, aceștia au depistat, în apropierea locului în care s-a produs evenimentul, un bărbat de 67 de ani, care încerca să părăsească zona. Acesta a fost imobilizat.

Echipajul medical ajuns la fața locului i-a aplicat victimei manevre de resuscitare, iar ulterior a declarat decesul femeii de 76 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a ucis mătușa într-un bloc din Sectorul 6. Agresorul a fost prins în timp ce încerca să fugă de la locul crimei