Antena Meniu Search
x

Video "Un bărbat sub roţi, o femeie fără picior". Un TIR a aruncat o maşină pe contrasens într-un alt camion, apoi a spulberat oamenii care se relaxau la terasă, în Mureş

Accident înfiorător în judeţul Mureş! Cinci oameni care se aflau pe terasa unui magazin din localitatea Ciba au fost pur şi simplu spulberaţi de un camion scăpat de sub control. Ca prin minune, una dintre victime a fost doar uşor rănită, în timp ce alte patru sunt în stare critică. În total, opt persoane au fost implicate, dintre care şase au ajuns la spital. Totul s-a petrecut după ce şoferul camionului a lovit din spate un autoturism, care a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit de un autotren. În urma impactului, conducătorul mastodontului care a provocat accidentul, a pierdut controlul volanului şi a ajuns direct în teresa unde oamenii se relaxau.

de Sorin Tanţoş

la 31.05.2024 , 08:30

Cu doar câteva minute înaintea imaginii terifiante, localnicii, printre care se aflau şi adolescenţi, petreceau pe terasa magazinului din sat.

Nimeni nu bănuia nenorocirea ce avea să se abată asupra lor.

"Este un magazin, oamenii mai stăteau acolo la o vorbă", spune o femeie.

Vezi și

Maşină aruncată de TIR pe contrasens, într-un alt camion

Pe acelaşi subiect

Pe drumul ce străbate localitea Ciba, cel mai probabil într-o clipă de neatenţie, şoferul unui TIR loveşte din spate o maşină, pe care o proiectează pe contrasens, acolo unde se loveşte de un alt camion, care circula regulamentar.

"În faţa jeep-ului era o maşină de transport piatră, ăsta cu jeep-ul a frânat că a oprit ăla, ăsta cu camionul a intrat în spatele lui", a declarat un şofer de TIR.

Oameni spulberaţi de TIR pe terasa magazinului, în Mureş

Conducătorul care a provocat accidentul pierde controlul volanului şi intră cu viteză în terasa unde oamenii stăteau. Cinci persoane sunt pur şi simplu spulberate de mastodont, dintre care patru grav rănite. Ca prin minune, una dintre victime scapă doar cu răni uşoare.

"Un bărbat sub roţi, o femeie fără picior, un  băiat cu capul spart, am auzit că şi o fată cu piciorul...", descrie o femeie scenele de groază. "Păi terasa era chiar aici. TIR-ul, cum a derapat, pe cei care stăteau pe terasă i-a spulberat", spune un bărbat.

Grav răniţi, oamenii ţipă disperaţi după ajutor. Zeci de echipaje de pompieri, poliţişti şi medici încep o luptă contra-cronometru.

ISU Mureş: Au rezultat opt victime, dintre care şase au fost transportate la spital. 

Din cauza rănilor extrem de grave, două persoane sunt preluate de elicopterul SMURD şi transportate la spital. La spital, dar cu ambulanţele, ajung şi celelalte victime. Aici, salvatorii fac efoturi supraomeneşti pentru a-i ţine în viaţă.

Tudor Paul, UPU SMURD Tg. Mureş: O pacientă minoră este în sala de operaţie deja, cu multiple plăgi la nivelul membrului inferior. Încă o femeie este în sala de operaţie la Ortopedie şi chirurgie plastică, cu amputaţie de membru inferior, în stare gravă, mai este un pacient intubat, tot la fel, grav, şi încă un pacient cu fractură de bazin.

În urma accidentului cumplit, circulaţia din zonă s-a blocat ore în şir, iar poliţiştii au deschis deja o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » "Un bărbat sub roţi, o femeie fără picior". Un TIR a aruncat o maşină pe contrasens într-un alt camion, apoi a spulberat oamenii care se relaxau la terasă, în Mureş