Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Şase călători răniţi în Braşov, după ce şoferul unui autobuz a pus frână brusc

Accident grav şi neobişnuit la Braşov: şoferul unui autobuz a făcut o manevră în trafic şi a băgat şase călători în spital. El a încercat să evite o coliziune cu o altă maşină, a frânat brusc, iar oamenii care stăteau în picioare s-au dezechilibrat şi au căzut. Unii au fost luaţi pe tragă după impact. Poliţiştii au deschis dosar penal.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 19:33

Incidentul s-a petrecut în centrul oraşului Braşov, în faţa Tribunalului, la scurt timp după ce autobuzul, care transporta în jur de 20 de călători, plecase <harta> din staţie. 

Pasagerii care stăteau în picioare au fost răniţi

Şoferul a vrut să evite un alt conducător auto care i-a tăiat faţa şi a frânat brusc. Oprirerea a fost atât de violentă încât pasagerii care stăteau în picioare s-au dezechilibrat şi au căzut.

Vezi și

"A fost nevoit să utilizeze brusc frâna de urgenţă pentru a evita producerea unui accident de circulaţie. În urma frânării puternice, mai multe persoane s-au dezechilibrat în salonul autobuzului şi au suferit răni", a declarat Silviu Ştefan, purtător de cuvânt al RATBV.

Pe acelaşi subiect

Scenele suprinse la faţa locului sunt nemaivăzute. Pasagerii sunt scoşi pe tărgi din autobuzul de transport public. Cinci femei şi un bărbat au ajuns la spital. Cel mai tânăr călător rănit are 21, iar cel mai vârstă 72 de ani. Un pasager s-a ales cu piciorul rupt, iar un altul a leşinat de mai multe ori după impact. 

Din cauza şocului puternic, toţi călătorii răniţi au fost imobilizaţi cu guler cervical

"O victimă a rămas internată cu fractură trimaleolară. Iar una este încă în curs de investigaţii, cu pierderi de conştienţă. Aşteptăm investigaţia de la computerul tomograf", a declarat Marius Leonte, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

Polițiștii rutieri și criminaliștii fac cercetări pentru a vedea cum şi de ce s-a produs accidentul. Reprezentanţii regiei de transport sfătuiesc călătorii să se ţină de bare şi curele pentru siguranţă şi să nu stea pe telefonul mobil pentru a avea timp de reacţie. 

În Capitală, acum două zile, a avut loc un incident similar. Două femei, mamă şi fiică, s-au lovit cap în cap şi au ajuns la spital, după ce tramvaiul cu care călătoreau a lovit o maşină al cărei şofer a intrat în intersecţie fără să se asigure. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Şase călători răniţi în Braşov, după ce şoferul unui autobuz a pus frână brusc