Antena Meniu Search
x

Video Un bătrân de 74 de ani din Suceava, lovit de maşină de două ori în aceeaşi zi. În ce stare e acum bărbatul

Un bărbat din Suceava a ajuns de două ori la Urgenţe în aceeaşi zi după ce a fost lovit de două ori de maşină.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 13:45

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost implicat în două accidente rutiere, în aceeaşi zi, ca pieton. Incidentul s-a petrecut duminică, 22 ianuarie. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a fost lovit prima dată în jurul orei 13:00 şi a fost transportat de SMURD la UPU Suceava. Medicii au concluzionat că este conştient, stabil hermodinamic şi nu necesită spitalizare, deşi prezenta un traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie toraco-abdominală.

Potrivit ştirisuceava.net, în cursul serii, bărbatul a mai fost lovit o dată, de o altă maşină. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou", în stare gravă. Bărbatul a intrat direct în operaţie, iar medicii fac eforturi uriaşe pentru a-i salva viaţa. "Pacientul este politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng", a declarat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență "Sf. Ioan cel Nou".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 74 de ani din Suceava, lovit de maşină de două ori în aceeaşi zi. În ce stare e acum bărbatul