Antena Meniu Search
x

Un bătrân de 80 de ani s-a aruncat în gol de la etajul doi al unui spital din Craiova. Era internat la Psihiatrie

Un bătrân de 80 de ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în gol de la etajul doi al unui spital din Craiova. Bărbatul era internat din 10 ianuarie și a murit 4 zile mai târziu, pe patul de spital. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 14.01.2023, 17:47

Un bătrân de 80 de ani s-a aruncat în gol de la etajul doi al unui spital din Craiova
Un bătrân de 80 de ani s-a aruncat în gol de la etajul doi al unui spital din Craiova - Shutterstock

Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, internat la SJU Craiova, s-a aruncat de la etajul doi al unității medicale. Bătrânul era internat din 10 ianuarie la Psihiatrie. Acesta s-a stins din viață, pe patul de spital, în dimineața zilei de 14 ianuarie. Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

"În seara zilei de 13 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că, o persoană internată la o unitate medicală din Craiova s-ar fi aruncat de la etaj. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat de 80 de ani, din orașul Dăbuleni, ce se afla internat din data de 10 ianuarie, acesta căzând de la etajul 2 al unității medicale.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență nr.1 Craiova unde a decedat în dimineața zilei de 14 ianuarie. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 80 de ani s-a aruncat în gol de la etajul doi al unui spital din Craiova. Era internat la Psihiatrie