Antena Meniu Search
x

Un bătrân din Botoşani a murit după ce rulota în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Un vecin a văzut vâlvătaia şi sunat la 112, dar a fost prea târziu

Tragedie în localitatea Bucecea, judeţul Botoşani. Un  bărbat de 70 de ani şi-a găsit sfârşitul, după ce rulota în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Un vecin a sunat la 112, dar a fost prea târziu pentru a-l mai salva. 

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 09:34

Un bătrân din Botoşani a murit după ce rulota în care locuia a fost cuprinsă de flăcări - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Bucecea, județul Botoșani, a murit după ce rulota în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat marți dimineață. Un vecin a observat flăcările și a sunat după ajutor la 112.

La caz au mers un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bucecea și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, potrivit Mediafax.

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii voluntari. Aceștia au constatat că rulota ardea în totalitate. Întrucât existau informații că bărbatul nu a reușit să iasă din vehicul, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere.

Bărbatul a fost găsit mort, în rulotă. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bătrân din Botoşani a murit după ce rulota în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Un vecin a văzut vâlvătaia şi sunat la 112, dar a fost prea târziu