Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un camion care transporta 60 de stupi cu albine s-a răsturnat în Neamţ. Mesaj RO-Alert, emis de autorităţi

O autoutilitară care transporta 60 de stupi cu albine s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, în zona Hanul Ancuţei din judeţul Neamţ, iar o persoană în vârstă de 68 de ani a fost dusă la spital în urma înţepăturilor de albine. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai forţelor de intervenţie prezenţi la accident au fost înţepaţi. Autorităţile au emis mesaj RO-Alert , recomandând cetăţenilor să evite zona.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 15:48

Vezi și

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că sâmbătă, în jurul orei 05.30, pompierii au fost anunţaţi prin 112 în legătură cu producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Hanul Ancuţei din comuna Tupilaţi, iar la locul solicitării s-au deplasat echipaje de la Detaşamentul de pompieri Roman şi SVSU Tupilaţi, scrie news.ro.

Mesaj RO-Alert din cauza albinelor

“O autoutilitară ce transporta aproximativ 60 de stupi cu albine s-a răsturnat pe şi în afara părţii carosabile. Stupii s-au deteriorat iar albinele au rămas în zona şi sunt agitate, prezentand pericol de agresiune. O persoană 8n vârstă de 68 de ani a fost transportată de echipajul SMURD la spital în urma înţepăturilor de albine. De asemenea, forţele de intervenţie prezente la faţa locului au fost înţepate. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor”, se arată în comunicat. 

De asemenea a fost transmis mesaj RO-Alert cetăţenilor din zona în care s-a produs evenimentul.

“A fost semnalată prezenţa unor albine în zona Hanul Ancuţei! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Deplasarea cu autoturismele să se realizeze cu geamurile închise! Păstraţi distanţa faţă de insecte pentru a nu va expune pericolului de înţepături de albine! “, a fost mesajul RO-Alert transmis cetăţenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Un camion care transporta 60 de stupi cu albine s-a răsturnat în Neamţ. Mesaj RO-Alert, emis de autorităţi