Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un cap tractor cu cisternă a făcut prăpăd pe un drum din Argeș. A rupt un stâlp de electricitate și s-a răsturnat într-o curte

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în localitatea Lunca Corbului, județul Argeș, între un cap tractor cu cisternă, care, din primele informații, transporta faină, și un autoturism. În urma impactului, camionul a rupt un stâlp de electricitate și s-a răsturnat într-o curte.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 14:01

Coliziunea s-a produs pe DN65, în localitatea Lunca Corbului, din județul Argeș.

Camion făcut praf la Lunca Corbului

Din cauza scurgerilor de lichide combustibile de la cisterna răsturnată, pompierii au luat măsuri pentru a preveni izbucnirea unui posibil incendiu. Zona a fost securizată.

Vezi și

"Accident rutier produs în localitatea Lunca Corbului, DN65, între un cap tractor cu cisternă, care, din primele informaţii, transportă făină, şi un autoturism. În urma incidentului a fost rupt un stâlp de electricitate, iar camionul s-a răsturnat într-o curte", anunţă ISU Argeş. Şoferul capului tractor, un bărbat de 57 de ani, rănit în accident, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. "La faţa locului, pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile", precizează reprezentanţii ISU.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Un cap tractor cu cisternă a făcut prăpăd pe un drum din Argeș. A rupt un stâlp de electricitate și s-a răsturnat într-o curte