Antena Meniu Search
x

Video Un copac bătrân s-a prăbuşit peste o maşină de zeci de mii de euro, în Bucureşti: "A căzut din senin!"

Un copac bătrân a căzut peste o maşină de zeci de mii de euro, seara trecută, în sectorul 5 al Capitalei. Şoferul parcase maşina regulamentar dar s-a trezit cu ea făcută praf. Acum are de investit 10 mii de euro să o repare.

de Redactia Observator

la 20.06.2021, 08:54

Vezi și

O echipă de pompieri a ajuns la faţa locului în zece minute, însă cei care trebuiau să ridice copacul, mai precis cei de la Administraţia Domeniului Public au ajuns după două ore. Trunchiul a fost îndepărtat după ce a fost tăiat cu drujba, bucată cu bucată. 

Proprietarul maşinii nu avea asigurare Casco. Este decis să-i dea în judecată pe cei responsabili, însă este convins că până la urmă va suporta singur pagubele: "Dacă ne uităm pe jos, asfaltul a fost tăiat, copacul e un copac verde, nu e un copac uscat a căzut din senin pur şi simplu. Având în vedere că este plafonul maşinii, suspensiile pneumatice, parbrizul. Mă gândesc clar că o să suport eu, nu ai nicio speranţă că te ajută vreo instituţie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un copac bătrân s-a prăbuşit peste o maşină de zeci de mii de euro, în Bucureşti: "A căzut din senin!"