Video

Un copac bătrân s-a prăbuşit peste o maşină de zeci de mii de euro, în Bucureşti: "A căzut din senin!"

De Redactia Observator.
Publicat: 20.06.2021, 07:20.
Actualizat: 20.06.2021, 08:54

Un copac bătrân a căzut peste o maşină de zeci de mii de euro, seara trecută, în sectorul 5 al Capitalei. Şoferul parcase maşina regulamentar dar s-a trezit cu ea făcută praf. Acum are de investit 10 mii de euro să o repare.

O echipă de pompieri a ajuns la faţa locului în zece minute, însă cei care trebuiau să ridice copacul, mai precis cei de la Administraţia Domeniului Public au ajuns după două ore. Trunchiul a fost îndepărtat după ce a fost tăiat cu drujba, bucată cu bucată.

Proprietarul maşinii nu avea asigurare Casco. Este decis să-i dea în judecată pe cei responsabili, însă este convins că până la urmă va suporta singur pagubele: "Dacă ne uităm pe jos, asfaltul a fost tăiat, copacul e un copac verde, nu e un copac uscat a căzut din senin pur şi simplu. Având în vedere că este plafonul maşinii, suspensiile pneumatice, parbrizul. Mă gândesc clar că o să suport eu, nu ai nicio speranţă că te ajută vreo instituţie".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și: