Antena Meniu Search
x

Video "Ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat". Cine e şoferiţa drogată care l-a ucis pe Matei, în Brăila. A fost filmată cum conducea cu viteză în noaptea tragediei

Ies la iveală noi detalii şi imagini cu privire la noaptea în care Matei, un copilaş de doar 3 ani din Brăila, a fost ucis de o şoferiţă drogată. Femeia de 38 de ani circula cu viteză foarte mare înainte de tragedie, lucru surprins şi de camerele de supraveghere din localitate, dar confirmat şi de martori. 

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 14:51

Vezi și

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seara. Martorii spun că şoferiţa circula cu viteză foarte mare, astfel că impactul a fost devastator. Copilul de 3 ani a murit pe loc. Accidentul vine după ce, cu câteva zile în urmă, moartea lui Sebastian şi a Robertei a îngrozit România, cei doi tineri fiind izbiţi mortal de maşina condusă de Vlad Pascu, drogat la volan.

Femeia gonea cu viteză prin localitate

Camerele de supraveghere din localitate au filmat-o pe şoferiţa drogată cu doar câteva clipe înainte să îl lovească mortal pe Matei. În imagini se vede cum gonea pe o altă stradă, lucru confirmat şi de martori. 

"A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii", povesteşte o vecină, martoră la accidentul de groază.

Pe acelaşi subiect

Copilul s-a stins sub privirile vecinilor

Eforturile medicilor au fost în zadar. Copilul s-a stins sub privirile vecinilor. Cu jucăria micuţului în braţe, bunica îşi plânge cu lacrimi amare nepotul. "Voia să-i cumpăr astăzi iepuraşi, la ora 9 eram programaţi să mă duc să îi iau 2 iepuraşi, că el voia iepuraşi", a mărturisit bunica băiatului. "El stătea aici, aici se juca şi ea a urcat aşa, l-a plesnit, s-a dus direct în partea aia", a adăugat aceasta.

Şoferiţa drogată este încă în libertate

Şoferiţa drogată este încă în libertate. Nu s-a luat măsura arestării preventive sau reţinerii pentru 24 de ore pentru că se aşteaptă rezultatele de laborator. Femeia de 38 de ani are şi ea un copil mic, aşa cum se vede din pozele de pe reţelele de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat". Cine e şoferiţa drogată care l-a ucis pe Matei, în Brăila. A fost filmată cum conducea cu viteză în noaptea tragediei