Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 11 ani a provocat o pagubă uriașă în Arad. Băiatul s-a jucat cu focul și a incendiat 2 kilometri de țevi de plastic

Un băiat de 11 ani din Arad, care s-a jucat cu focul, a produs, ieri, pagube de 200 de mii de lei. Cel mic a dat foc unor ţevi de plastic, care urmau să fie folosite la lucrările de canalizare din localitatea Zărand.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 25.04.2022, 08:57

Vezi și

În scurt timp, două stive de ţevi, care puse cap la cap s-ar fi întins pe doi kilometri, au fost cuprinse de flăcări. Pompierii care au ajuns de urgenţă la faţa locului au avut nevoie de aproape o oră pentru a lichida incendiul. Au reuşit să salveze din calea flăcărilor alte trei stive de ţevi. Însă focul a afectat parţial două autoturisme parcate în zonă. 

Joacă de copil, 200.000 de lei pagube

Potrivit firmei care se ocupă de lucrările de canalizare, pagubele se ridică la 200 de mii de lei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Un copil de 11 ani a provocat o pagubă uriașă în Arad. Băiatul s-a jucat cu focul și a incendiat 2 kilometri de țevi de plastic