Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un copil de 13 ani din Braşov, la un pas să îşi piardă vederea după ce a aruncat în foc un cartuş găsit pe un câmp

Incident grav în Braşov. Un copil de 13 ani a ajuns la spital, rănit de explozia unui cartuş de vânătoare. Băiatul a fost internat de urgenţă şi din fericire, viaţa lui nu este în pericol.

de Claudiu Loghin

la 12.07.2024 , 14:12

Totul s-ar fi întâmplat, joi, în comuna Cincu din judeţul Braşov. Băiatul în vârstă de 13 ani ar fi găsit cartuşul pe un câmp, l-ar fi aruncat în foc şi s-ar fi produs o explozie care i-ar fi cauzat răni grave la nivelul ochilor. Acum poliţia descrie acest cartuş drept elemente de muniţie. 

La un pas să îşi pună viaţă în pericol

Adolescentul a fost dus la Unitatea de primiri urgenţă de la Spitalul de Pediatrie din Braşov. De acolo, pentru că rănile erau grave şi nu există oftalmolog care să se ocupe de astfel de răni s-a luat decizia transferării la fel de urgenţă, în mare viteză, către un spital de specialitate din Bucureşti.

Vezi și

În acest moment, viaţa copilului nu este în pericol, însă băiatul necesită tratement pentru aceste leziuni oculare. Trebuie spus că poliţiştii încearcă să reconstitue filmul celor întâmplate la Cincu şi să afle cine trebuie să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat într-un dosar penal în care acuzaţiile sunt de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţilor. 

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un copil de 13 ani din Braşov, la un pas să îşi piardă vederea după ce a aruncat în foc un cartuş găsit pe un câmp