Antena Meniu Search
x

Video Un copil de un an de zile a fost omorât de propria mamă, în Caraș Severin. Femeia ar avea probleme de sănătate

Tragedie fără margini în comuna Scăiuș, din judeţul Caraş Severin. Atenţie, urmează informaţii cu impact emoţional. O mamă şi-ar fi ucis propriul copil de doar un an.

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 14:05

Vezi și

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, femeia, care ar avea probleme psihice încă din copilărie, și-a omorât bebelușul. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Tragedia a avut loc azi noapte, în jurul orei 23.00.

"În data de 5 august a.c., la ora 22.55, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Scăiuș ar fi decedat un minor în vârstă de aproximativ un an. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în prezent fiind desfășurate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", au transmis reprezentanții IPJ.

Mama copilașului s-ar afla sub tratament pentru depresie

Mai multe echipaje s-au deplasat la faţa locului şi în continuare se fac cercetări pentru a determina modul în care s-a petrecut tragedia. Din primele informaţii, mama copilului ar avea probleme psihice, ar fi diagnosticată cu depresie şi s-ar afla sub tratament. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un copil de un an de zile a fost omorât de propria mamă, în Caraș Severin. Femeia ar avea probleme de sănătate