Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil din Târgu Jiu a murit în chinuri groaznice, sub roţile tirului. Fata a traversat strada vorbind la telefon

Tragedie de neimaginat la Târgu-Jiu, unde o copilă de 15 ani a murit în chinuri, după ce a fost lovită de un tir.

de Redactia Observator

la 30.11.2016 , 10:24

Tragedie de neimaginat la Târgu Jiu, unde o copilă de 15 ani a murit în chinuri, după ce a fost lovită de un tir.

Polițiștii spun că eleva a încercat să traverseze printr-un loc nepermis și șoferul tirului nu a observat-o. Din păcate, copila a fost târâtă mai bine de  50 de metri între roțile remorcii, decedând în chinuri, potrivit presei locale.

Șoferul are 48 de ani și este din Piatra Olt, potrivit IPJ Gorj și va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Un copil din Târgu-Jiu a murit în chinuri groaznice, sub roţile tirului. Fata a traversat strada vorbind la telefon
Vezi și

Eleva care a avut parte de un sfârșit tragic vorbea la telefon cu o colegă în momentul în care a fost acroșată de tir. Când s-a produs tragedia, colega cu, care aceasta vorbea la telefon a auzit țipetele de groază și durere ale minorei,  după care convorbirea s-a întrerupt. Aceasta a mers acasă la părinții fetei ca să vadă dacă aceasta a ajuns în siguranță și le-a spus acestora cum se întrerupsese brusc convorbirea telefonică.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, când au ajuns la fața locului, fetița decedase, iar mama sa a leșinat la aflarea veștii. Femeia a fost transportată la Spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare

Colegii, prietenii și persoanele care o știau pe fetiță nu au cuvinte să își exprime durerea profundă. Tragedia i-a marcat pe toți.

„De ce? De ce acum?De ce tocmai tu, draga mea?😫 Erai un copil excepțional, nu meritai așa ceva… . E cumplit să vezi cum mor persoane dragi… Îmi amintesc că ți-am promis că vom ieși cândva, dar acum e prea târziu și regret enorm că nu am făcut o când am avut ocazia. Nu te voi uita niciodată, vei rămâne în sufletul meu pentru totdeauna, aceeași persoană minunată ca întotdeauna! Te iubesc, îngerașule!”, a scris o tânără pe Facebook.

„Nu pot să cred ce s-a întâmplat … Nu pot descrie acest sentiment care mă cuprinde acum … Numai ce te-am cunoscut, o persoana frumoasa cu un suflet minunat ! De câteva zile ne întorceam împreună de la școală, ne opream toate să râdem, să vorbim despre ale noastre … Nu pot să cred că nu mai ești printre noi, acum câteva zile te-am luat în brațe când să plecăm acasă … E ceva cumplit, nu pot descrie în cuvinte ce am în suflet acum … Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat, nu o sa uit niciodata cand te-am cunoscut, nu o sa uit zâmbetul tau blajin nu o sa uit ultima îmbrățișare a noastră !!!”, a postat Melisa, una dintre colegele de școală ale Denisei.

„Dumnezeu s-o ierte! condoleanțe familiei. A fost un suflet bun! Și mereu cu zâmbetul pe buze! Nu te vom uita niciodată!”, este un alt mesaj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un copil din Târgu Jiu a murit în chinuri groaznice, sub roţile tirului. Fata a traversat strada vorbind la telefon