Antena Meniu Search
x

Un copilaș de 4 ani și mama lui au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce o butelie a explodat în casă, în Constanța

Incindent îngrozitor în Constanța. Un copilaș de patru ani și mama lui au fost răniți după ce butelia din casă a explodat, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 14:48

Un copilaș de 4 ani și mama lui au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce o butelie a explodat în casă, în Constanța
Un copilaș de 4 ani și mama lui au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce o butelie a explodat în casă, în Constanța - Shutterstock

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, pe strada Andrei Mureşanu din Constanţa după ce o butelie a explodat. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, a precizat ISU Dobrogea.

Copilul a suferit arsuri gradul 2 pe mâini şi picioare

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au afimat că în urma exploziei au fost răniţi un copil de patru ani, care a suferit arsuri de gradul 2 pe mâini şi picioare, şi mama lui, diagnosticată cu arsuri de gradul 1 pe picioare. 

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un copilaș de 4 ani și mama lui au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce o butelie a explodat în casă, în Constanța