Antena Meniu Search
x

Un danez a intrat glonţ în România, fără să oprească la Porţile de Fier 2. Poliţiştii i-au spart geamul maşinii, ca să-l scoată afară

Aventură la graniţa României. Joi, un cetăţean danez în vârstă de 44 de ani a trecut în viteză cu maşina prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier 2, din judeţul Mehedinţi, fără a opri la control. Ulterior, şoferul a fost oprit în trafic, blocat de echipajele IPJ. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă geamul maşinii bărbatului pentru a-l scoate pe acesta din vehicul şi a-l legitima. Potrivit informaţiilor obţinute de Observator, şoferul era sub influenţa drogurilor, având în maşină şi alte substanţe interzise.

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 18:35

Poliţiştii au spart geamul maşinii, ca să-l scoată afară
Poliţiştii au spart geamul maşinii, ca să-l scoată afară - Poliţia de Frontieră

"Astăzi, 26 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost informat de poliţiştii de frontieră că un autoturism a trecut prin bariera Porţile de Fier 2, fără să oprească. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au efectuat filtre pe căile de comunicaţii dinspre Porţile de Fier II,iar pe DN 56 A, în localitatea Hinova,  zona peco, au observat un vehicul ce se deplasa cu viteză, iar la aproximativ 150 de metri de intersecţia cu DN6, vehiculul a fost blocat în trafic", a transmis IPJ Mehedinţi, joi după-amiază.

Poliţiştii au spart geamul maşinii, ca să-l scoată afară

Poliţiştii au spart geamul maşinii bărbatului. "Ulterior, poliţiştii au procedat la spargerea geamului portierei stânga faţă, deschizând portiera, după care au extras conducătorul auto din vehicul şi l-au încătuşat", a mai precizat IPJ Mehedinţi. Bărbatul a fost legitimat, stabilindu-se că este cetăţean danez şi are 44 de ani, iar după controlul corporal poliţiştii l-au predat colegilor lor de frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un danez a intrat glonţ în România, fără să oprească la Porţile de Fier 2. Poliţiştii i-au spart geamul maşinii, ca să-l scoată afară