Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a spânzurat în arestul poliţiei din Galaţi, după ce ar fi încercat să violeze o copilă de 14 ani

Acuzat că ar fi încercat să violeze o copilă de 14 ani, un bărbat de 43 de ani din Galaţi s-a spânzurat în arestul poliţiei, cu firul telefonului fix aflat în cameră și montat pe unul dintre pereții încăperii.

de Monica Palade

la 02.05.2023, 13:42

Un deţinut s-a spânzurat în arestul poliţiei din Galaţi, după ce ar fi încercat să violeze o copilă de 14 ani - Shutterstock

Toată povestea a început pe 27 aprilie, când mama copilei de 14 ani a sunat şi a anunţat că fiica sa a fost victima unei posibile tentative de viol. Fata mergea pe o stradă din cartierul de case în care locuiau, când un bărbat ar fi abordat-o, a tras-o de haine şi a dus-o în curtea casei sale. Aici ar fi încercat să o dezbrace împotriva voinței sale. Din fericire, fata a reuşit să fugă şi să îi anunţe pe părinţi ce a păţit.

S-a spânzurat în spatele gratiilor

Poliţiştii au reuşit să dea de bărbat a doua zi şi au reuşit să strângă din casa bărbatului mai multe probe. După audieri, individul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pe 29 aprilie 2023, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive. Ulterior, după prezentarea acestuia la Judecătoria Galați, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar persoana în cauză a fost condusă și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați. Aici însă, în dimineaţa zilei de 30 aprilie, la ora 5.18 minute, individul a fost găsit spânzurat în camera de detenţie. A folosit cablul telefonului fix aflat în cameră, pe un perete.

Polițiștii au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea salvatorilor. La faţa locului, s-a prezentat şi un echipaj SMURD, care a aplicat manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat, astfel fiind constatat decesul.

După efectuarea activităților de cercetare, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident, precum și dacă au fost respectate toate dispozițiile legale și procedurile interne privind încarcerarea persoanelor private de libertate și modul de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat s-a spânzurat în arestul poliţiei din Galaţi, după ce ar fi încercat să violeze o copilă de 14 ani