Antena Meniu Search
x

Un director de multinațională din Brașov racola fete pentru prostituție dintre cele care își depuneau CV de angajare

Un director de multinațională din Brașov a fost arestat pentru trafic de minori și trafic de persoane, după ce anchetatorii au aflat că bărbatul de 34 de ani racola fete care își depuneau CV-ul pentru angajare și le obliga apoi să se prostitueze.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.08.2021, 13:56

Vezi și

Bărbatul a fost arestat pe 2 august, la dosarul său fiind menționate patru victime, trei dintre ele minore. Potrivit anchetatorilor, tinerele proveneau din familii sărace și ar fi fost racolate în perioada 6 martie 2021 - 23 iulie 2021.

Pentru a atrage clienți pentru tinerele traficate, bărbatul posta anunțuri pe site-uri de profil și apoi percepea jumătate din tarif.

Cele patru victime ale bărbatului au 15, 16, 17 și 22 de ani, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin, însă procurorii nu exclud ca numărul acestora să crească pe parcursul cercetării. Bărbatul era director pe linie de resurse umane la o companie foarte cunoscută în România și în lume, la sediul din Brașov, și avea acces la CV-urile depuse de persoanele care doreau să se angajeze.

Inițial, el a fost plasat în arest la domiciliu, însă magistrații de la Curtea de Apel Brașov au decis apoi că trebuie să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un director de multinațională din Brașov racola fete pentru prostituție dintre cele care își depuneau CV de angajare