Antena Meniu Search
x

Video Un drum de munte, blocat de turiștii inconștienți. Și-au lăsat mașinile pe șosea pentru a se da cu sania

Drumul Naţional 7A a fost blocat ieri, în judeţul Vâlcea, de mai mulţi şoferi inconştienţi. Aflaţi în zona pârtiei din Curmătura Vidruţei, turiştii şi-au abandonat maşinile pe şosea pentru a se da cu sania. 

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 08:03

Vezi și

Aşa se face că, după ce a nins din belşug în zonă, utilajele de deszăpezire nu au putut curăţa asfaltul din cauza autoturismelor. Drumarii fac apel la conducătorii auto să fie mai responsabili, mai ales că în următoarele zile se anunţă ninsori abundente. Pe DN7, pe Valea Oltului, a fost un alt blocaj.

Circulația va fi dirijată de un semafor

Circulaţia a fost complet oprită în zona localităţii Câineni, acolo unde mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini după ploile abundente din ultimele zile și au căzut pe şosea. La doar câţiva kilometri distanţă, între localităţile Lazaret şi Boiţa, traficul a fost restricţionat pe o bandă, după ce o porţiune din drum s-a surpat.

Circulația va fi dirijată de un semafor, iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. "Menționăm că pe acest sector încă nu s-au realizat lucrările de consolidare, dar sunt prevăzute pentru a fi desfășurate în acest an, imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru, tronsonul fiind deja predat către firma care realizează lucrările. Pe zonele pe care s-au executat deja lucrări de ranforsarea a structurii drumului nu sunt probleme. Tot compania care se ocupă de lucrările de ranforsare va pune în siguranță această zonă în câteva zile pentru a putea fi eliminat semaforul", au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un drum de munte, blocat de turiștii inconștienți. Și-au lăsat mașinile pe șosea pentru a se da cu sania