Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un elev de 14 ani din Alexandria şi-a aruncat tatăl în arest, după ce l-a chemat la şcoală să bată un coleg

Doi bărbaţi au fost reţinuţi şi arestaţi pentru 30 de zile, în urma incidentului de la un liceu din Alexandria, unde a fost agresat un elev în vârstă de 18 ani.

de Redactia Observator

la 16.11.2017 , 19:55

Un elev de 14 ani din Alexandria şi-a aruncat tatăl în arest, după ce l-a chemat la şcoală să bată un coleg

Doi bărbaţi au fost reţinuţi şi arestaţi pentru 30 de zile, în urma incidentului de la un liceu din Alexandria, unde a fost agresat un elev în vârstă de 18 ani, iar un al treilea bărbat care a participat la conflict este căutat de poliţişti deoarece se sustrage cercetărilor.

Oamenii legii au infirmat ipoteza că elevul în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat cu un cuţit, zgârietura de pe braţul drept fiind provocată de un breloc.

Reamintim că un elev de la un liceu din Alexandria a fost agresat de tatăl unui coleg, miercuri, în urma unui conflict pe care l-a avut cu acesta şi a ajuns la spital.

Articolul continuă după reclamă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, Teodora Dragole, declara că a avut loc un conflict între doi elevi, unul de 14 ani şi altul de 18 ani, la Liceul Tehnic numărul 1 Alexandria, iar în urma acestui scandal băiatul de 14 ani şi-a chemat în ajutor tatăl, care a venit însoţit de un prieten, aceştia agresându-l pe elevul de 18 ani. După acest conflict, cei doi elevi au fost transportaţi la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un elev de 14 ani din Alexandria şi-a aruncat tatăl în arest, după ce l-a chemat la şcoală să bată un coleg