Antena Meniu Search
x

Un elev în vârstă de 15 ani, de la un liceu din Piteşti, a fost prins cu un baston telescopic asupra sa, la şcoală. Ce riscă adolescentul

Un elev în vârstă de 15 ani, de la un liceu din Piteşti a fost prins cu un baston telescopic asupra sa, la şcoală. Descoperirea a fost făcută de jandarmi, miercuri dimineaţă, în timp ce asigurau măsuri de ordine publică cu ocazia desfăşurării examenului de bacalaureat. 

de Cristina Dimulescu

la 08.06.2022, 13:39

Un elev al unui liceu din Piteşti a fost depistat de jandarmi în zona şcolii la care învaţă, având asupra sa un baston telescopic.
Un elev al unui liceu din Piteşti a fost depistat de jandarmi în zona şcolii la care învaţă, având asupra sa un baston telescopic. - IJJ Argeş

Băiatul în vârstă de 15 ani a mers miercuri la şcoala unde învaţă având asupra sa un baston telescopic. Acolo era şi un echipaj al Jandarmeriei Argeş, care asigura măsuri de ordine publică cu ocazia desfăşurării examenului de bacalaureat.

Elevul avea bastonul telescopic ascuns într-o borsetă 

Comportamentul tânărului a atras atenţia oamenilor legii. 

Minorul, elev la aceeaşi instituţie de învăţământ, a atras atenţia jandarmilor prin comportamentul său şi prin faptul că a evitat contactul cu aceştia în momentul interceptării. Oamenii legii au procedat la controlarea unei borsete pe care o avea asupra sa şi au descoperit un baston telescopic, obiect considerat periculos şi interzis pentru deţinere, informează Inspectoratul de Jandarmi Argeş.

Pe acelaşi subiect

Dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase

Obiectul pe care elevul îl avea asupra sa, la şcoală, este considerat periculos şi interzis pentru deţinere. Pe numele lui au fost întocmite acte de sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase.

Cazul a fost preluat de Secţia 3 Poliţie Piteşti pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un elev în vârstă de 15 ani, de la un liceu din Piteşti, a fost prins cu un baston telescopic asupra sa, la şcoală. Ce riscă adolescentul