Antena Meniu Search
x

Video "Un erou indubitabil". Supărat din cauza aglomerației dintr-o intersecție din Constanța, un bărbat s-a dat jos din mașină și a început să dirijeze traficul

Supărat din cauza aglomerației în trafic, dar și pentru că în zonă nu funcționeau semafoarele și nu se afla niciun polișist, un bărbat s-a dat jos din mașină și a început să dirijeze autoturismele, mai ceva ca un agent de la rutieră.

de Monica Palade

la 26.04.2023, 17:09

Vezi și

Bărbatul a fost surprins în imagini în zona intersecției de la City Mall din Constanța, acolo unde semafoarele au fost oprite încă de sâmbătă, 22 aprilie, ora 22.00, până la punerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, informează reporterul Observator Andreea Filip.

Deși cel mai probabil bărbatul va fi amendat, unii constănțeni l-au numit “un erou indubitabil”.

Ce spun polițiștii

În urma unor imagini apărute în spațiul public, la data de 26 aprilie a.c., Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Pe acelaşi subiect

În municipiul Constanța, la intersecția dintre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Soveja se desfășoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale și a semafoarelor.

În acest context, circulația în zonă este dirijată de către polițiști sau polițiști locali, iar, în lipsa acestora, se desfășoară pe baza indicatoarelor rutiere.

În momentul de față, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate. Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu realizeze activități de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Un erou indubitabil". Supărat din cauza aglomerației dintr-o intersecție din Constanța, un bărbat s-a dat jos din mașină și a început să dirijeze traficul