Antena Meniu Search
x

Video "Un eveniment regretabil pentru toată comunitatea". Bătaie în faţa şcolii, între doi părinţi din Suceava. Scandalul ar fi pornit de la noua învăţătoare a elevilor

Bătaie în plină stradă, în faţa şcolii şi a primăriei, într-o comună din Suceava. Doi bărbați şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile a zeci de copii şi adulţi. Momentul a fost filmat de trecători, dar nimeni nu a intervenit ca să îi despartă. 

de Angela Bertea

la 11.01.2023, 19:52

Vezi și

Cei doi s-au bătut luni, în jurul prânzului, la doi paşi de ieşirea din şcoala gimnazială din comuna Botoşana. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum unul dintre bărbaţi coboară dintr-o maşină şi rămâne pe trotuar. Câteva secunde mai târziu, un alt vehicul vine cu viteză aproape de el şi frânează în ultimul moment. Deranjat, primul individ se năpusteşte pe geam asupra şoferului, care coboară la un moment dat din maşină. În ploaia de pumni şi picioare, unul dintre bărbaţi cade la pământ. Imaginile au ajuns în scurt timp online. 

"Pe internet mi-a trimis cineva adineaori. "Băi, uite ce s-a întâmplat la voi la şcoală." Penibil, pentru că de obicei părinţii trebuie să fie exemple pentru copii", a spus o elevă. "Urât, urât lucrul ăsta, că nu e frumos, că aici în satul ăsta întotdeauna au fost oamenii cuminţi", a spus şi o femeie. Cei doi bătăuşi sunt părinţii unor copii care învaţă la şcoala respectivă, iar cearta ar fi pornit de la faptul că elevii au o nouă învăţătoare. 

Scandalul ar fi pornit de la noua învăţătoare a elevilor

"Faptul că nu îţi place învăţătoarea de la clasă pentru că este nepoata nu ştiu cui pe care tu nu o înghiţi... Nu mi se pare o chestie normală. Cadrul didactic nu este implicat în aşa ceva, în acest scandal. Este o fată tânără, bine pregătită, cu o activitate foarte bună la clasă. Nu are nicio vină pentru ceea ce au de împărţit cei doi părinţi", a declarat directoarea Şcolii Gimnaziale Botoşana, Floarea Leşan.

"Un eveniment care este regretabil pentru toată comunitatea. Poate, dacă cei care erau în zonă interveneau prompt... Nu era deloc", a spus primarul comunei Botoşana, Ion Ghiață. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Un eveniment regretabil pentru toată comunitatea". Bătaie în faţa şcolii, între doi părinţi din Suceava. Scandalul ar fi pornit de la noua învăţătoare a elevilor