Antena Meniu Search
x

Un gălăţean de 81 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al spitalului unde era internat. La impactul cu solul, bărbatul a murit

Un pacient a murit după ce s-a aruncat, joi, de la etajul 8 al Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 14:25

Un gălăţean de 81 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al spitalului unde era internat
Un gălăţean de 81 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al spitalului unde era internat - Hepta

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galați a deschis un dosar penal după ce, joi, a fost sesizat de către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” că un pacient al Secției de Gastroenterologie s-a aruncat în gol de la etajul 8.

La impactul cu solul, bărbatul a murit. Polițistii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 81, din comuna Scânteiești, județul Galați, cu domiciliul activ în Italia.

„Nu sunt cunoscute în momentul de față motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la acest gest. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un gălăţean de 81 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al spitalului unde era internat. La impactul cu solul, bărbatul a murit