Antena Meniu Search
x

Video Un hoţ din Teleorman s-a crezut în "Misiune: Imposibilă". A jefuit o bijuterie târându-se prin magazin, deşi camera era pe tavan

Jaf ca-n filmele de acţiune. Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32 de ani, ambii din Călineşti, Teleorman, au fost reţinuţi de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale pentru furt calificat. Individul, surprins pe camere punând în aplicare o adevărată scenă de film pentru a pătrunde în interiorul unei bijuterii. 

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 12:45

Vezi și

Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călinești, judeţul Teleorman, au fost reţinuţi de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În dimineaţa zilei de 6 septembrie 2023, poliţiştii secţiei 1 de Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul că în noaptea de 5 spre 6 septembrie, mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale de pe strada Bestrei, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

Hoţul, surprins de camere în ipostaze "demne de film"

Având în vedere natura evenimentului şi modul de operare folosit, o echipă complexă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a deplasat la faţa locului, preluând cauza, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Pe acelaşi subiect

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 05/06 septembrie a.c., bărbatul, având faţa mascată şi prin dislocarea unui perete exterior, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi argint, femeia rămânând în afara clădirii în scopul asigurării locului faptei, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 880.000 de lei.

Hoţii, prinşi pe aeroportul Otopeni şi arestaţi pentru 24 de ore

În dimineaţa zilei de 03 octombrie a.c., cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, cei doi au fost identificaţi în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, fiind preluaţi şi conduşi la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Astfel, în urma audierilor şi a probatoriului administrat, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea celor doi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București şi I.P.J. Teleorman. 

Pe această cale, dorim să le mulţumim public cetăţenilor care au sprijinit într-un mod esenţial soluţionarea acestui caz, prin punerea la dispoziţie a imaginilor video, dând dovadă de onestitate, simţ civic şi responsabilitate, ce inevitabil contribuie la combaterea criminalităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un hoţ din Teleorman s-a crezut în "Misiune: Imposibilă". A jefuit o bijuterie târându-se prin magazin, deşi camera era pe tavan