Antena Meniu Search
x

Un ieșean a cerut ordin de protecție împotriva soției și a fiicei sale. Liviu e supărat că femeile nu îl lasă la amantă

Supărare mare pe un ieșean. Nervos că soția și fiica nu îl lasă la amantă, bărbatul a devastat casa, după care a cerut ordin de protecție împotriva femeilor. În fața instanței, Liviu a susținut că de doi ani de zile, e terorizat de cele două.

de Monica Palade

la 05.08.2022, 17:25

Un ieșean a cerut ordin de protecție împotriva soției și a fiicei sale. Liviu e supărat că femeile nu îl lasă la amantă - Shutterstock

„Dau dovadă de un comportament violent fizic şi verbal”, spune reclamantul în cererea depusă în instanţă săptămâna trecută, potrivit Ziarul Evenimentul.

Supărat că nu este lăsat la amantă

Așa că a solicitat să se dispună partajarea folosinţei locuinţei şi interzicerea oricărui contact în ce-o priveşte pe Liliana. În ce-o priveşte pe Loredana, pretenţia lui a fost ca tânăra să fie evacuată din casă pentru o perioadă de şase luni.

Potrivit bărbatului, scandalul începe de fapt din cauza amantei pe care și-a făcut-o în timp ce soția și fiica sa munceau în Italia. Când s-au întors, la începutul lui iunie, cele două l-ar fi determinat să plece şi să stea în chirie, împreună cu iubita lui. De aceea, a solicitat ca pârâtele să-i achite 200 euro, contravaloarea cazării pentru luna respectivă.

Când femeile au plecat în Italia, bărbatul a revenit în casă. Pe 25 iulie, Liliana l-a sunat, i-a zis că se îmbarcă în avion şi va ajunge în câteva ore la Iaşi. Liviu a făcut o criză de nervi şi a devastat întreaga casă, a distrus uşile de la încăperi. Apoi a cerut ordin de restricție. Judecătorii i-au respins cererea de ordin de restricție ca nefondată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un ieșean a cerut ordin de protecție împotriva soției și a fiicei sale. Liviu e supărat că femeile nu îl lasă la amantă