Antena Meniu Search
x

Video Un individ periculos a pătruns într-un bar din Eforie Nord şi a ameninţat oamenii cu maceta. Scandalul a fost surprins pe camere

Ameninţări cu topoare şi macete într-un bar din Eforie Nord. Un individ a fost surprins de camerele de supraveghere cum intră înarmat în local şi ia la rost mai mulţi clienţi şi angajaţi. Martorii spun că bărbatul este cunoscut în zonă pentru violenţa sa şi oamenilor le este frică să facă plângeri la poliţie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.04.2024, 14:12

Vezi și

Scandalul a avut loc într-un bar din Eforie vineri seara, pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din local se poate observa cm individul face legea în încăpere. Oamenii spun că acesta ar fi avut asupra lui o macetă dar şi un topor şi că totul ar fi pornit de la un joc de noroc pe care unul dintre apropiaţii lui l-ar fi pierdut. Unii spun că acest individ seamănă teroare în zonă şi că tocmai de aceea le este teamă să depună plângere la poliţie.

După ce imaginile au apărut în spaţiul public individul a fost identificat şi reţinut 24 de ore pentru portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase şi pentru tulburare ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru ameninţare şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un individ periculos a pătruns într-un bar din Eforie Nord şi a ameninţat oamenii cu maceta. Scandalul a fost surprins pe camere