Antena Meniu Search
x

Un italian și-a executat fosta soţie pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți. Femeia a murit pe loc

Scene de groază, în această dimineață, pe o stradă din orașul Vânju Mare, județul Mehedinți. Un bărbat în vârstă de 73 de ani și-a împușcat fosta soţie, în vârstă de 43 de ani, apoi a încercat să își pună capăt zilelor. Femeia a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.12.2021, 19:12

Un italian și-a executat iubita, în plină stradă, pe o stradă din Mehedinți. Femeia a murit pe loc

Din primele informații, crima a avut loc în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre unde lucra femeia în vârstă de 43 de ani. 

Italianul a încercat să se sinucidă

După ce a comis crima, bărbatul s-a împușcat în piept. El a fost transporat la spital în stare gravă. 

"La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, precum și un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți", a transmis IPJ Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un italian și-a executat fosta soţie pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți. Femeia a murit pe loc