Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un jandarm din București a salvat doi oameni, după ce au făcut accident chiar în fața lui, pe A1. Alin era în timpul liber și se întorcea de la părinți

Un jandarm din București a devenit erou după ce, datorită lui, o tragedie o fost evitată. Bărbatul a salvat două persoane dintr-un accident rutier produs pe Autostrada A1. Era în timpul lui liber și se întorcea de la părinți, când accidentul s-a produs chiar în fața lui și a știut că trebuie să intervină pentru a îi ajuta pe cei implicați, potrivit News.ro.

De Redactia Observator la 23.02.2023, 22:20
Alin era în timpul liber și se întorcea de la părinți
Un jandarm din București a salvat doi oameni, după ce au făcut accident chiar în fața lui, pe A1 - Shutterstock

”Alin se întorcea de la Slatina, de la părinţii săi, către Bucureşti. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul km 58, a fost depăşit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depăşire, a derapat, acesta fiind proiectat în şanţul lateral”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că jandarmul nu a ezitat nicio clipă să intervină. ”A oprit  imediat maşina, pe care a poziţionat-o, pe avarii, în siguranţă. A alergat către maşina din care ieşea deja fum şi a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul”, a mai transmis sursa citată.

Instituţia a precizat că jandarmul este Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un jandarm din București a salvat doi oameni, după ce au făcut accident chiar în fața lui, pe A1. Alin era în timpul liber și se întorcea de la părinți