Antena Meniu Search
x
LIVE

Un jandarm din Ilfov şi-a împuşcat colegul după ce i s-a descărcat arma. Cei doi se întorceau din misiune

Doi jandarmi din Ilfov au ajuns la spital după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat accidental. Cei doi sunt afara oricărui pericol, spun medicii.

De Redactia Observator la 23.03.2023, 10:19
Un jandarm s-a rănit şi şi-a împuşcat colegul după ce i s-a descărcat arma. Cei doi se întorceau din misiune
- Hepta

Noaptea trecută, în localitatea Pantelimon din judeţul Ilfov, o patrulă a Jandarmeriei formată din 3 subofiţeri a observat mai multe persoane care sustrăgeau fier vechi. Cei trei jandarmi au intervenit pentru a-i opri pe suspecţi, iar pentru a-i putea reţine unul dinte jandarmi şi-a folosit armamentul.

Cazul, investigat de Jandarmeria Ilfov

Jandarmul a tras mai multe focuri de armă în plan vertical, iar când a revenit în autospecială a vrut să-şi asigure arma. Acesta a fost momentul în care arma s-a descărcat accidental. Jandarmul în cauză a fost rănit la mână, dar glonţul a ricoşat şi l-a lovit pe unul dintre colegii săi în abdomen.

Imediat, cei doi jandarmi au fost transportaţi la spital, iar medicii spun că rănile nu le pun viaţa în pericol. În cadrul Jandarmeriei Ilfov a fost deschisă o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un jandarm din Ilfov şi-a împuşcat colegul după ce i s-a descărcat arma. Cei doi se întorceau din misiune