Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un limitator de înălțime a căzut peste un TIR, în Brașov

Limitatorul de înălțime al unui pod din Brașov s-a prăbușit peste un TIR, miercuri, în zona Fundătura Hărmanului. Din fericire, structura a căzut doar peste remorca TIR-ului, nicio persoană fiind rănită în incident.

de Redactia Observator

la 17.11.2021 , 16:46

Potrivit primelor informații, autocamionul a acroșat limitatorul de înălțime de pe str. Automotoarelor, iar acesta a căzut strivind remorca. Nicio persoană nu a fost rănită în incident, însă remorca TIR-ului a fost distrusă de grinda căzută.

Traficul rutier în zonă a fost deviat temporar.

Marți după-amiază, un șofer de TIR a murit și un altul a fost rănit într-un accident în care au fost implicate patru autotrenuri, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop, un TIR de Bulgaria care circula din direcția Lugoj-Orșova a acroșat ușor TIR-ul din fața lui, cu numere de înmatriculare de Arad și a pătruns pe sensul opus unde a fost evitat de un alt TIR, cu numere de Ungaria (care s-a răsturnat în afara părții carosabile), apoi a intrat în coliziune frontală cu un TIR de Bulgaria. Șoferul care circula din direcția Lugoj-Orșova a fost transportat la spital. Celălalt șofer a murit în impact.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un limitator de înălțime a căzut peste un TIR, în Brașov