Antena Meniu Search
x

Un maramureșean de 32 de ani a fost găsit în stare gravă, după ce și-a dat foc, s-a stins singur și apoi s-a culcat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din judeţul Maramureş s-a autoincendiat, apoi şi-a stins singur hainele de pe el şi a mers acasă şi s-a culcat. Peste noapte, starea lui s-a agravat, iar dimineaţă a fost găsit de către fratele lui, care a solicitat ajutor medical.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 16:16

chibrit aprins
Maramureșean de 32 de ani găsit în stare gravă, după ce și-a dat foc, s-a stins singur și apoi s-a culcat - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Sighetu Marmaţiei. Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, marţi, un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical, anunţând că l-a găsit pe fratele său în pat, simţindu-se rău şi având urme de lovire pe corp. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aflat că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, îşi dăduse singur foc, în noaptea precedentă. 

El a mers în grădina din spatele casei, s-a autoincendiat, apoi a mers într-o vale din spatele locuinţei, şi-a stins hainele, a revenit, a intrat în casă, s-a schimbat şi s-a băgat în pat.  

Nu se ştie motivul pentru care maramureşeanul și-a dat foc

Bărbatul a fost dus iniţial la Spitalul din Sighetu Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar medicii de acolo au propus transferul acestuia în Bucureşti, la o unitate specializată în tratarea pacienţilor arşi. 

”În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Maramureş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un maramureșean de 32 de ani a fost găsit în stare gravă, după ce și-a dat foc, s-a stins singur și apoi s-a culcat